Samenwerking

Geld inzamelen voor een goed doel kun je niet alleen. Onderweg ontmoet je mensen die zich samen met jou in willen zetten voor hetzelfde doel. Wij zijn verheugd dat we kunnen melden dat we een bijzondere samenwerking zijn aangegaan met Stichting Openluchttheater Lochem. De mooiste locatie voor een evenement als Meeting4Life. In dit interview met Peter Noordanus (voorzitter Meeting4Life) en Henk Harmsen (voorzitter Stichting Openluchttheater Lochem) lees je hier meer over.

En terwijl we gebruik mogen maken van het Openluchttheater kruist ook Beautyday Lochem ons pad. Stichting Beautyday Lochem zal op 27 augustus met een speciale editie: Kleintje Beautyday Lochem mannen en vrouwen heerlijk laten ontspannen!

Wat doet Beautyday Lochem normaal gesproken?

Gedragen door vele vrijwilligers, ondernemers en sponsoren uit Lochem en omstreken, krijgen jaarlijks 30 vrouwen die ”geraakt” zijn door kanker een verwendag aangeboden. Beautyday Lochem wil deze vrouwen een hart onder de riem steken, aandacht geven, even laten vergeten, laten genieten en alle narigheid verzachten, om er daarna weer wat beter tegen aan te kunnen. Kijk voor meer informatie op beautydaylochem.nl .

Openluchttheater Lochem