Project schaduwdoeken nadert voltooiing

Met een stevig fundament van First Base Ground Screws, nadert het project schaduwdoeken op basisscholen in de gemeente Lochem nu zijn voltooiing. Deze sponsor zorgt er belangeloos voor dat de doeken duurzaam en stevig kunnen worden bevestigd zodat ze tegen een (wind)stootje kunnen.

Het project schaduwdoeken op basisscholen is het lokale doel uit de gemeente Lochem voor de SamenLoop voor Hoop gemeente Lochem, dat door KWF is gehonoreerd met een bedrag van 25 duizend euro. Dat was net niet genoeg voor alle scholen die in aanmerking wilden komen voor een schaduwdoek. De Lions Lochem hebben daarom het laatste doek gesponsord.

De SamenLoop voor Hoop gemeente Lochem is de, vanwege corona 2x geannuleerde, voorloper van het benefiet festival Meeting4Life, dat dit jaar op 27 augustus plaatsvindt in het Openluchttheater Lochem. Voorafgaand en tijdens het festival is het doel om veel geld op te halen voor het thema: Samen leven met kanker. De volledige opbrengst gaat naar KWF en lokale doelen die het leven met kanker verbeteren.

Lokale doelen

Mensen die ideeën hebben voor een lokaal initiatief dat wel ondersteuning kan gebruiken, kunnen zich melden. Het moeten doelen zijn die iets doen ter preventie van kanker, of de nazorg bij en na kanker. En natuurlijk moeten de inwoners van de gemeente Lochem hier in voorkomende gevallen gebruik van kunnen maken. Voor contact: info@meeting4life.nl

Geplaatst in Nieuws.